Jack Russel

Jack Russel är en kommunikationsbyrå på Valhallavägen i Stockholm. Vi har hjälpt kunder att förverkliga konceptuella innovationer och strategiska mål till kommunikation och design sedan starten 2005. Våra partners representerar ett brett spektrum av affärsområden; iGaming, start-ups, inhouse-avdelningar, B2B, ideella organisationer och livsstilsvarumärken. Vi hjälper tillväxtföretag att tänka strategiskt och långsiktigt i sitt värdegrunds- och varumärkesarbete.

Vi skapar beteenden genom optimerade kundupplevelser
Vi gör människor uppmärksamma. Vi får dem att tänka, känna och slutligen agera. Att göra något, att ändra sig eller förflyttas. Vår uppfattning är att mervärden och emotionella upplevelser är nyckeln till kundernas hjärtan och framtida köpbeslut. Det är här hävstången sätter in med full kraft. Det är här man kan bli unik.

Specialist, affärsmannaskap och konceptuell innovation
Vi tror att du är specialist på det du gör, och vi är specialister på det vi gör. Därför tror vi på att jobba tillsammans. 
Det skapar en arbetsprocess och ett affärsmannaskap där vi lär känna varandra vilket bygger förtroende. 
Det i sin tur öppnar för kreativitet, konceptuell innovation och ett bättre resultat.

Vi är affiliates med det globala nätverket FCB
Genom att vara affiliates med FCB (Foote, Cone & Belding) i Sverige FCB Fältman & Malmén får vi tillgång till nätverkets information och resurser, vilket ger oss möjlighet att bredda vår kunskap och insikter om konsumenterna ur ett internationellt perspektiv. Vi har även möjlighet att anpassa kreativa koncept på en internationell marknad.

 

    

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara