Jack Russel

Jack Russel är en kommunikationsbyrå med digitalt fokus på Valhallavägen i Stockholm. Vi har hjälpt kunder att förverkliga konceptuella innovationer och strategiska mål till reklam, content och design sedan starten 2005. Vi designar nya tjänster och digitala upplevelser. Vi hjälper våra kunder att bli mer kundorienterade och designdrivna. Vi hjälper företag att tänka strategiskt och långsiktigt i sitt varumärkesarbete. Våra uppdragsgivare representerar ett brett spektrum av affärsområden; iGaming, start-ups, inhouse, B2B, ideella organisationer och livsstilsvarumärken.

Vi skapar beteenden genom optimerade kundupplevelser
Vi gör människor uppmärksamma. Vi får dem att tänka, känna och slutligen agera. Att göra något, att ändra sig eller förflyttas. Vår uppfattning är att mervärden och emotionella upplevelser är nyckeln till kundernas hjärtan och framtida köpbeslut. Det är här hävstången sätter in med full kraft. Det är här man kan bli unik.

Anpassade team efter uppdragsgivarnas behov och projektets art
Anpassade team är mer tillgängliga och fungerar mer proaktivt eftersom de prioriterar dig. För våra uppdragsgivare har vi sett att denna modell ger bättre kvalitet, mer kreativitet, högre servicenivå och skapar ett enklare arbetssätt. Vilket förstås leder till bättre resultat.

Vi är affiliates med det globala nätverket FCB
Genom att vara affiliates med FCB (Foote, Cone & Belding) i Sverige får vi tillgång till nätverkets information och resurser, vilket ger oss möjlighet att bredda vår kunskap och insikter om konsumenterna ur ett internationellt perspektiv. Vi har även möjlighet att anpassa kreativa koncept på en internationell marknad.

    

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara