Jack Russel är en kommunikationsbyrå med digitalt fokus på Valhallavägen i Stockholm. Vi erbjuder en fullständig kreativ tjänst, från insikter och strategi till distinkta design- och kommunikationskoncept för alla branscher, format och kanaler.

Vi skapar beteenden genom optimerade kundupplevelser
Vi är dedikerade till att förstå våra kunder och deras värld. Vi lyssnar, lär oss och omvandlar data till värdefulla insikter och lösningar. Vi tillämpar samarbetsmetoder för att leverera varumärkesstrategier och erfarenheter över alla beröringspunkter som skapar beteenden. Vi väcker varumärken till liv genom tankeväckande, vackert utformade varumärkesidentiteter och optimerade kundupplevelser.

Anpassade team efter uppdragsgivarnas behov och projektets art
Anpassade team är mer tillgängliga och fungerar mer proaktivt eftersom de prioriterar dig. För våra uppdragsgivare har vi sett att denna modell ger bättre kvalitet, mer kreativitet, högre servicenivå och skapar ett enklare arbetssätt. Vilket förstås leder till bättre resultat.

Jack Russel är affiliate med det globala nätverket FCB
Genom att vara affiliates med FCB (Foote, Cone & Belding) i Sverige får vi tillgång till nätverkets information och resurser, vilket ger oss möjlighet att bredda vår kunskap och insikter om konsumenterna ur ett internationellt perspektiv. Vi har även möjlighet att anpassa kreativa koncept på en internationell marknad.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara